У більшості областях України знову оголошували повітряну тривогу

Ввечері в половині областях України оголосили повітряну тривогу. Була загроза атаки балістикою.

В обід росіяни підняли в небо МіГ-31К, який несе на собі ракету “Кинджал”. Через це повітряну тривогу оголосили у всіх регіонах країни. Ввечері у половині областей знову оголосили ракетну небезпеку.

В Україні знову була масштабна повітряна тривога: що трапилось

21:06 ПС оголосили про відбій загрози балістики. Однак залишається активність ворожої тактичної авіації на сході – є загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей. Також наразі у Нікопольському та Марганецькому районах – загроза артобстрілу.

21:05 Ворог запустив керовані авіаційні бомби по Охтирському району Сумської області.

20:33 Повітряну тривогу оголосили й в Чернігівській області.

20:12 Повітряні сили попередили про загрозу застосування балістичного озброєння. Наразі повітряна тривога оголошена у таких регіонах:

19:57 Сумська, Полтавська, Черкаська та Харківська отримали попередження про ракетну небезпеку.В Україні оголошували масштабну повітряну тривогу 16:57 У Харківській та Донецькій області знову тривога. Повітряні сили попередили про активність ворожої тактичної авіації на сході – є загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей.16:53 ПС оголосили про відбій ракетної небезпеки для всіх областей, крім Кіровоградської та Одеської.16:42 Харківська область під обстрілом С-300.16:35 У Харкові пролунали вибухи, однак не через МіГ-31К. Попередньо, ворог завдав удару балістикою.

16:08 Станом на цю мить повітряна тривога оголошена у всіх областях.

16:07 Повітряні сили повідомили, що зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому “Саваслейка” Нижньогородської області. Людей закликали не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.16:06 У регіонах країни почали лунати сирени й сповіщати про повітряну тривогу.

Нагадаємо, що ракета Х-47м2 “Кинджал” становить загрозу для всіх регіонів країни. За лічені хвилини вона може долетіти до будь-якого населеного пункту України.

Характеристики ракети “Кинджал”

Кількість обстрілів з боку ворога зросла

Останніми тижнями обстріли з боку Росії почастішали. Володимир Зеленський повідомив, що від початку цього березня російські війська застосували проти України 130 ракет різних типів, понад 320 “Шахедів” та майже 900 керованих авіабомб.

Президент України наголосив, що ми потребуємо більшої кількості систем ППО від наших партнерів.

Нагадаємо, що нещодавно глава МВС України Ігор Клименко провів оперативну нараду з керівництвом ДСНС, Нацполіції, представниками Нацгвардії та Держприкордонслужби, на якій теж обговорив питання збільшення кількості обстрілів з боку ворога по цивільній та критичній інфраструктурі.

Міністр зазначив, що динаміка обстрілів постійно збільшується. Це стосується як прикордоння України, так і Харківської, Одеської, Сумської, Чернігівської та Херсонської областей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *