У Харкові помер полковник поліції Олександр Іванов: він потрапив під повторну атаку БпЛА

Олександр Іванов помер 26 квітня у лікарні / Колаж 24 Каналу

Ввечері 26 квітня у лікарні помер полковник поліції Олександр Іванов. Його було поранено під атаки “Шахедами” на Харків, яка відбулася на початку місяця.

Весь цей час лікарі продовжували боротися за життя поліцейського. Рідні та колеги Олександа сподівалися на одужання, однак його серце зупинилося.

Повторний удар Росії

У поліції розповіли, що 26 квітня о 18:47 обірвалося життя полковника поліції Олександра Іванова, якого було поранено 4 квітня. В ту ніч росіяни запустили на Харків шість БпЛА “Шахед”. Тоді Олександр з колегами відразу прибули на місце та разом з працівниками ДСНС почали ліквідовувати наслідки удару по житловому будинку у Новобаварському районі міста. Однак ворог вдарив знову.

За 40 хвилин російські людожери вдарили повторно. Тоді загинули троє рятувальників, Олександр отримав тяжкі поранення. Мужній воїн, який з 24.02.2022 був захисником міста,
– зазначили у поліції.

Протягом понад як 20 днів він лікувався, а також переніс декілька операцій. Всі тримали надію, що Олександр одужає, однак його серце не витримало. Колеги поліцейського висловили співчуття рідним та близьким чоловіка.

Олександр Іванов потрапив у лікарню після атаки Росії / поліція Харківської області

“Назавжди з нами, Назавжди в строю, Назавжди поліцейський, Назавжди Харківʼянин”, – наголосили у поліції Харківської області.

Втрати України

  • В обід 25 квітня росіяни завдали удару по селищу Удачне в Донецькій області. Внаслідок атаки загинули троє працівників Укрзалізниці. У цей час вони виконували роботи. Четверо працівників отримали осколкові поранення та контузії.
  • У ДТП у Хмельницькій області загинув військовий Олександр Дейкало. Чоловік був командиром машини інженерно-дорожного взводу військової частини А2300. У поліціі розповіли, що водій Mitsubishi з’їхав у кювет і зіткнувся з деревом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.
  • Росіяни 19 квітня завдали удару по Синельниковому Дніпропетровської області. Внаслідо атаки 6-річний хлопчик лишився без родини. Загинула його матір, бабуся, старша сестра й брат. Батько відійшов на той світ ще рік тому.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *