У Калузі безпілотник упав на території нафтобази, – ЗМІ

У Калузі безпілотник упав на території нафтобази / РосЗМІ

У Росії знову бідкаються на атаку безпілотників. Окупанти заявили, що над нафтобазою у Калузькій області було збито БпЛА.

Джерела видання ASTRA заявили, що 30 січня у Калузі безпілотник упав на територію нафтобази.

Що відомо про атаку

Російські ЗМІ заявили, що зранку 30 січня над нафтобазою АТ “Калуганафтопродукт” на Грабцівському шосе нібито збили безпілотник. Повідомляється, що збитий БпЛА впав на територію нафтобази.

За словами журналістів, постраждалих та пошкоджень немає.

Зауважимо, що міноборони Росії заявило про знищення нібито аж 21 українського безпілотника вночі. Вони також підтвердили, що збили 1 БпЛА над Калузькою областю. Однак інших подробиць ворог не надав.

Спершу повідомлялося, що уламки безпілотника, “знищеного” на околиці Калуги, впали на водонапірну вежу нафтосховища. Однак згодом губернатор Владислав Шапша заявив, що вони впали на дах “нежитлової споруди”.

Варто зазначити, що від українського кордну до Калуги понад 280 кілометрів.

Попередні атаки в Росії

  • Нагадаємо, що 29 січня у російському Ярославлі заявили про атаку безпілотника літакового типу. Дрон нібито “посадили” на території нафтопереробного заводу “Славнефть-ЯНОС”.
  • Російські пропагандисти намагалися виправдати свою діряву ППО та жартували про те, що дрон нібито був саморобним. Однак найголовніше те, що безпілотник пролетів 900 кілометрів.
  • Натомість 21 січня українські дрони влучили в нафтопереробний термінал “Новатек” в Усть-Лузі у Ленінградській області. Там почалась пожежа, також було зупинено виробничий процес. Ба більше, після цього скоротився експорт нафти з Росії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *