У кількох містах Криму чули вибухи, також неспокійно в Брянську та Курську

Коротка версія новини

  • У ніч на 28 квітня відбулися потужні вибухи в Джанкої, Крим. Є повідомлення про використання ракет обманки.
  • З’явилася інформація про подібні вибухи в районі Чорноморського та Євпаторії. Російські ЗМІ стверджують про роботу “пе-ве-о”.
  • У Брянську та Курську лунають сирени через загрозу безпілотників. Російські ЗМІ вважають це спробою терористичної атаки.

Вибухи у Криму / Колаж 24 Каналу (фото ілюстративне)

00:00

У ніч на 28 квітня з’явилася інформація про потужні вибухи в Джанкої, що в Криму. Зокрема, заявляють, що могли використовуватися ракети обманки.

О 23:51 жителів Криму попередили про ракетну небезпеку. Згодом в місцевих телеграм каналах з’явилася інформація, що це буцімто була робота російської “пе-ве-о”.

Вибухи у Джанкої

У ніч з 27 на 28 квітня о 23:56 з’явилася інформація про те, що в Джанкої нібито відпрацювало “пе-ве-о”.

Вже о 00:32 в місцевих телеграм-каналах з’явилася інформація про вибухи в районі Чорноморського. Також повідомляють про вибухи в районі Євпаторії.

Російські ЗМІ знову заявляють, що там працює “пе-ве-о”, нібито є збиття. Цікаво, що починали росіяни збивати “обманки”, а в кінцевому результаті вималювалися ATACAMS, та й ще буцімто змогли всі збити.

Також повідомляють, що у Брянську та Курську лунають сирени. Усе через загрозу БпЛА.

Чергова спроба київського режиму зробити терористичну атаку із застосуванням БпЛА літакового типу по об’єктах на території Росії,
– заявляє прокремлівський телеграм-канал.

Там додали, що над Брянською областю буцімто збили п’ять безпілотників.

Атака на аеродром в Джанкої 17 квітня: що відомо

  • В ніч на 17 квітня в районі військового аеродрому в окупованому Джанкої пролунали вибухи. Тоді у Генштабі ЗСУ повідомили, що Сили оборони завдали ударів по військових цілях Росії.
  • Пізніше у ГУР поділилися списком знищеної російської техніки під час атаки на аеродром. Зокрема, там заявили, що вдалося знищити 4 пускові установки ЗРК С-400, 3 радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО й апаратура спостереження за повітряним простором “Фундамент-М”.
  • Також надійшла інформація від агентів “Атеш”, які заявили, що росіяни настільки були впевнені у своїй ППО, що люб’язно розмістили біля неї склади з боєприпасами.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *