У Києві знову лунають вибухи: працює ППО

У Києві 2 січня знову пролунали вибухи / Колаж 24 Каналу

Російська армія вранці 2 січня завдала масованого ракетного удару по Києву. Зрештою у столиці в черговий раз пролунали потужні вибухи.

Згодом стало відомо, що це робота нашої протиповітряної оборони по ворожих об’єктах. 24 Канал закликає киян залишатися в укриттях цивільного захисту до кінця повітряної тривоги, адже це може вберегти життя і полегшити роботу нашим захисникам неба.

Що відомо про нові вибухи у Києві

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко зазначив, що повітряна тривога в Києві триває. Він закликав громадян не нехтувати власною безпекою.

У столиці працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!
– написав він.

Про роботу української протиповітряної оборони розповідали й у Київській обласній військовій адміністрації. Там зазначили, що повітряна тривога триває, тому попросили всіх залишатися в укриттях.

“В області працює ППО. У жодному разі не робіть фото- та відеофіксацію роботи нашої ППО, збиття повітряних цілей та їхнього падіння”, – сказали в ОВА.

Там також закликали громадян зберігати спокій і довіритися нашим військовим.

Зверніть увагу! Оперативні деталі ворожої атаки – у нашому телеграмі.Раніше у Києві вже кілька разів лунали вибухи

  • Перший вибух у Києві пролунав близько 6:52. Тоді у КМВА повідомили, що працює українська ППО по ворожих об’єктах.
  • Наступні вибухи пролунали у столиці орієнтовно о 7:08. Далі про гучні звуки міський голова Києва Віталій Кличко повідомив близько 7:23.
  • Згодом стало відомо, що у Подільському районі Києва є влучання на територію об’єкта цивільної інфраструктури. Зокрема, там пошкоджень зазнала газова труба.
  • Вибухи також пролунали у Голосіївському районі Києва. Там уламки ракет впали у кількох районах столиці, внаслідок чого спалахнули пожежі й було кілька влучань у цивільні будівлі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *