У Кропивницькому лунали вибухи: у Кіровоградській ОВА розповіли деталі

У Кропивницькому вибухи / Колаж 24 Каналу

Місцеві повідомляли про вибухи у Кропивницькому. Сталося це під час повітряної тривоги. Голова Кіровоградської ОВА прокоментував наслідки ворожої атаки.

Ймовірно, ворог атакував місто ракетою Х-59. На щастя, обійшлося без руйнувань та постраждалих.

У Кропивницькому вибухи

У Кропивницькому приблизно о 15:14 пролунали вибухи. Про це повідомили місцеві жителі міста. В регіоні в цей час була оголошена повітряна тривога.

Тривогу у Кіровоградській області оголосили приблизно о 14:10. Повітряні Сили зафіксували активність ворожої тактичної авіації на східному та південно-східному напрямках. Згодом там попередили про підліт ракети.

Увага! Ракета, імовірно Х-59, з півдня! В напрямку Кіровоградської області,
– написали Повітряні Сили.

Відбої сирен у області пролунали об 15:26.

Станом на 15:54 Андрій Райкович, голова Кіровоградської ОВА зазначив, що “чергова ворожа ракетна атака не оминула Кіровоградщину”.

Він повідомив, що відпрацювали оборонці неба.

Попередньо – без руйнувань і постраждалих. Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за те, що ми живі! Разом ми сильні! Україна переможе!,
– зазначив голова Кіровоградської ОВА.

Російський терор міст

  • У Дніпропетровській області вдень 15 січня пролунали потужні вибухи. Повітряні сили також попереджали про рух ворожої ракети. Згодом в ОВА написали, що наші сили ППО збили російське залізяччя у Дніпровському районі.
  • Вибухи у Дніпропетровській області лунали й 14 січня. Тоді у напрямку Кривого Рога летіла ворожа ракета, ймовірно, Х-59, яку також вдало знищили наші захисники неба.
  • Водночас 13 січня ворог вдався до комбінованої атаки всієї території України. Росіяни підняли у небо безліч різних типів авіації. Росіяни вдарили, зокрема, й шістьома ракетами “Кинджал”.
  • В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони знищено 7 крилатих ракет Х-101/х-555/Х-55 та 1 керовану авіаційну ракету Х-59. Важливо, що ще понад 20 засобів повітряного нападу не досягли цілей – вони або впали у полі, або їх подавила РЕБ.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *