У Ллойда Остіна знайшли серйозну хворобу: які прогнози лікарів

У 70-річного глави Пентагону виявили рак на ранній стадії / Фото Пентагон

У ЗМІ заявили, що в очільника Пентагону Ллойда Остіна виявили рак. Попри складний діагноз, медики очікують повного одуження американського міністра оборони.

Про те, що главу Пентагону госпіталізували стало відомо 5 січня, хоча Остін опинився у лікарні ще у перший день Нового року. У ЗМІ нарешті розповіли, що ж насправді сталося з посадовцем.

Що кажуть лікарі

Так, CNN, посилаючись на заяву Національного військово-медичного центру Волтера Ріда, повідомило, що на початку грудня у Ллойда Остіна діагностували рак передміхурової залози. 22 грудня главі Пентагону зробили операцію, а наступного дня він повернувся додому. Втім, вже 1 січня Остіна повторно госпіталізували через ускладнення.

Посадовець відчув нудоту з сильним болем у животі, стегнах і ногах. Як виявилося, у нього сталася інфекція сечовивідних шляхів.

Наразі 70 – річний Остін досі проходить лікуванні у медзакладі неподалік від Вашингтона. Медики кажуть, що рак виявили на ранній стадії і дають втішний прогноз. За їх словами, хвороба виліковна, і можна очікувати повне відновлення.

Крім того, у центрі Волтера Ріда зазначили, що за останні вісім днів перебування Остіна у медзакладі він “ніколи не втрачав свідомість і ніколи не потребував загального наркозу”.

Проблеми зі здоров’ям у глави Пентагону: деталі

  • За словами речника Пентагону Патріка Райдера, Остін, хоча й перебуває у лікарні, повернувся до своїх обов’язків. Він має повний доступ до безпечного зв’язку та продовжує контролювати операції Міністерства оборони по всьому світу.
  • Відомо, що Байдена про госпіталізацію Остіна проінформували за кілька годин до того, як про це було сказано публічно.
  • Патрік Райдер, на запитання, чому Остін не повідомив, що у нього діагностовано рак передміхурової залози, сказав, що ситуація “глибоко особиста”.
  • Остін теж прокоментував свою госпіталізацію. За його словами, він одужує і з нетерпінням чекає свого повернення до Пентагону.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *