У мережі опублікували перші кадри з місця падіння Іл-76

У мережі опублікували перші кадри з місця падіння Іл-76 / Колаж 24 Каналу

Вдень, 24 січня, оприлюднили інформацію, що у Бєлгородській області впав військовий літак Іл-76. Наразі мережею ширяться перші кадри його падіння.

Джерела у Генштабі заявили, що він перевозив ракети для ЗРК С-300, якими окупанти обстрілюють Україну.

На Бєлгородщині впав російський літак

У Корочанському районі Бєлгородської області впав військовий літак Іл-76. У російському міноборони написали, що інцидент трапився близько 11:00.

Деталі інциденту наразі невідомі. За інформацією ЗМІ, на борту літака перебувало 63 людини. Попередньо, усі вони загинули на місці.

Падіння російського Іл-76: дивіться відео

За попередньою інформацією, на місце події прибули губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков екстренні служби. Водночас росЗМІ стверджують, що місце катастрофи оточили військові.

У Бєлгородській області впав російський літак: дивіться відео

Повідомляється, що уламки розлетілись територією Бєлгородської області на відстань у кілька кілометрів.

Як на падіння літака відреагували у Росії

  • У Росії почали поширювати дезінформацію, щоб бодай якось виправдати падіння свого літака. У міноборони країни-агресорки написали, що на літаку Іл-76 буцімто перебували 65 українських військовополонених, яких буцімто перевозили до Бєлгородської області для обміну.
  • Там кажуть, що 6 членів екіпажу літака та 3 людини супроводу загинули. Відомо, що до місця падіння Іл-76 у Бєлгородській області вилетіла комісія ВКС, щоб встановити причини катастрофи.
  • Пізніше повідомили, що літак Іл-76 впав за 5 – 6 кілометрів від села Яблуневе, що у Корочанському районі Бєлгородської області. Відомо, що падіння сталося біля храму Дмітрія Солунського.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *