У Самарській області прогримів вибух на залізничному мості

Вибух на залізничному мості в Самарській області / Колаж 24 Каналу

Вранці 4 березня в Самарській області Росії прогримів вибух на залізничному мості. Окупанти зупинили рух поїздів.

Про це з посиланням на росЗМІ пише 24 Канал. Ворожі телеграм-канали пишуть, що невідомі намагалися підірвати опору моста.

Внаслідок вибуху міст пошкоджено

Пропагандисти писали, що невідомі спробували підірвати опору моста через річку Чапаєвку на перегоні Зірка — Чапаєвськ рано-вранці 4 березня. Вибух прогримів близько 06:15 за місцевим часом.

Рух поїздів мостом припинено. Територію оточили. На місці працюють спецслужби та сапери. У регіоні оголосили план “Загорськ”.

Також російські телеграм-канали повідомили, що внаслідок вибуху залізничний міст зазнав пошкодження. Зокрема, металоконструкції, а також огородження. При цьому бетонна опора, попередньо, нібито не пошкоджена.

Наразі затримали три пасажирські поїзди, що їхали з Москви, й одну електричку.

Зверніть увагу! Близько 9 години ранку у ГУР підтвердили підрив моста. Повідомили, що цю залізничну гілку агресор використовував для транспортування військових вантажів, зокрема, інженерних боєприпасів. З огляду на характер пошкоджень, використання моста в найближчі декілька тижнів неможливе.

У Росії прогримів вибух на залізничному мості / Фото з мережі

Вибух на залізниці в Нижньому Тагілі

  • Зауважимо, що 8 січня прогримів вибух на залізничних коліях біля нафтобази у Свердловській області.
  • Там виявили кілька вибухових пристроїв. Пропагандисти писали, що вибухівка була прикріплена до цистерн поїзда, що належить компанії “Газпромтранс”.
  • До речі, офіційних коментарів щодо цього Кремль, звичайно ж, не давав. Втім, цей інцидент викликав резонанс, адже вибух прогримів неподалік від об’єктів “Газпром нефть” – фактично за декілька сотень метрів.
  • Окупанти традиційно запевняли, що внаслідок вибуху в Нижньому Тагілі нібито “ніхто не постраждав”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *