У Севастополі пролунали вибухи: окупанти бідкалися на ракетну атаку

У Севастополі лунали вибухи / Shutterstock

У Севастополі вдень 21 січня оголосили повітряну тривогу. Окупанти заявили про ракетну небезпеку.

Місцеві жителі стверджують, що чули щонайменше 3 вибухи. Росіяни традиційно розповідають про “успішне відбиття атаки”, передає 24 Канал.

Окупанти заявили про ракетну небезпеку

У тимчасово окупованому Севастополі 21 січня о 12:03 оголосили повітряну тривогу. Росіяни заявили, що існує “ракетна небезпека”. Через це традиційно перекрили Кримський міст та зупинили роботу громадського транспорту.

За кілька хвилин в районі Севастопольської бухти почав виднітися дим, однак так званий “губернатор” Міхаїл Развожаєв заявив, що це “військові використовують табельні засоби маскування”.

Близько о 12:38 у Севастополі пролунав вибух, за кілька хвилин – ще дві “бавовни”. Окупанти вже встигли заявити про “відбиття атаки”. Щоправда, російські пропагандисти, вочевидь, не визначилися, де ж саме збивають ракети. Одні пропагандистські ресурси стверджують, що “пе-ве-о” буцімто працювала над акваторією Чорного моря, інші – що в районі тимчасово окупованого Генічеська на Херсонщині.

О 13:21 в Криму пролунав відбій повітряної тривоги. Також окупанти відновили рух Кримським мостом.

Згодом у російському міноборони відзвітували про нібито “дві збиті ракети” над Чорним морем. Традиційно ворог звинуватив у всьому Україну.

Вибухи у Криму: останні новини

  • Вдень 17 січня у Євпаторійському районі тимчасово окупованого Криму пролунали гучні вибухи. Окупанти вже заявили про ракетну небезпеку та роботу “пе-ве-о”. Окупаційна влада не змогла прокоментувати вибухів, тому просто заявила про дим – як засіб маскування військових.
  • У ніч проти 6 січня у тимчасово окупованому Криму місцеві повідомляли про потужні вибухи. На ранок стало відомо, що під ударом опинився аеродром у Саках. Окупанти намагалися усіляко приховати наслідки прильотів, однак в ЗСУ додали, що такі дії лише вкотре підтверджують успішність атаки. Окрім того, на території аеродрому також могли зберігатися російські боєприпаси.
  • Увечері 5 січня у тимчасово окупованому Криму також було тривожно. Окупанти бідкалися на ракетну атаку та перекривали Кримський міст.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *