У шести областях скасовано червоний рівень епіднебезпеки

На території Житомирської, Київської, Миколаївської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За словами заступника міністра охорони здоров’я Ігоря Кузіна, у регіонах спостерігається стабілізація ознак епідемічної небезпеки, а саме показників по завантаженості ліжок, які забезпечені подачею медичного кисню, кількістю госпіталізованих пацієнтів з підтвердженими та підозрілими випадками коронавірусної інфекції та рівнем зростання загальної кількості інфікованих пацієнтів.

«Протягом 7 днів ми бачимо стабілізацію цих показників в порівнянні з попереднім аналогічним періодом. І останнім стабілізувався показник коефіцієнта випадків інфікування COVID-19. З 13 по 20 грудня на території Київської області він знизився на 4,5%, Миколаївської – на 6%, Черкаської – на 12%, Чернігівської – на 3%, Житомирської – майже на 6%, Сумської – на 5,7%», – поінформував Ігор Кузін.

Рішення набуде чинності з 00 год. 00 хв. 23 грудня 2021 року.

Обласним державним адміністраціям доручено вжити заходів до забезпечення дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для відповідного рівня епіднебезпеки, та забезпечити щоденну оцінку епідемічної ситуації в регіонах.

коронавірус

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *