У Сумах та Конотопі чули вибухи: в Україні була загроза балістики

Коротка версія новини

  • У вечері 19 квітня у Конотопі та Сумах чули вибухи, у регіоні була повітряна тривога
  • Повітряні сили писали про загрозу балістики.
  • Мер Конотопа підтвердив інформацію про вибух та зазначив, що ситуація в місті наразі є спокійною.

У Конотопі 19 квітня чули вибухи / Колаж 24 Каналу

Ввечері 19 квітня у місті Конотоп, що у Сумській області, пролунали вибухи. Згодом вибух чули й у Сумах. У цей час у регіоні була оголошена повітряна тривога.

Повітряні Сили писали про загрозу застосування балістичного озброєння. Закликаємо не ігнорувати попередження та у разі оголошення тривоги негайно прямувати в укриття. Елементарні заходи безпеки допоможуть уберегти себе, а також своїх рідних.

Вибухи у Конотопі

Ввечері 19 квітня о 22:01 у Конотопі пролунали вибухи. Інформацію підтвердив і міський голова Артем Семеніхін.

Вибух чули всі. Зʼясовуємо,
– написав він.

Згодом мер Конотопа додав, що гучний звук, попередньо, був наслідком роботи ППО. Інформація уточнюється. За словами Семеніхіна, у місті тихо.

Вже о 22:32 було чути звук вибуху у Сумах. За три хвилини після цього місцеві чули повторний гучний звук.

У регіоні незадовго до цього оголосили повітряну тривогу у зв’язку з загрозою застосування балістичного озброєння. Моніторингові канали писали про швидкісну повітряну ціль через Сумщину на Київщину. Інформацію о 22:23 підтвердили у Повітряних Силах.

Важливо! Оперативну інформацію щодо останніх подій в Україні ви можете знайти в телеграмі 24 Каналу. Долучайтеся, аби дізнаватися всі новини найпершими!

Варто також додати, що ПС писали й про швидкісну ціль на Чернігівщині. Повідомлень про вибухи там не надходило.

Російська атака на Україну

  • Росіяни вночі 19 квітня здійснили масовану атаку з застосуванням дронів та ракет. Ворог випустив по Україні 22 ракети різних типів та 14 дронів-камікадзе. Сили ППО збили всі “Шахеди” та 15 ракет.
  • Основною ціллю російської атаки стала Дніпропетровська область. Ворог атакував п’ятиповерхівку у місті – будівля частково зруйнована. Також було уражено об’єкти Укрзалізниці, а також росіяни атакували Синельниківський район Дніпропетровської області. Там пошкоджено близько 30 будинків, 4 – вщент зруйновані.
  • Внаслідок удару загинуло 8 людей в області, ще 35 там отримали поранення. Загинуло двоє дітей, а 6-річний хлопчик лишився без родини.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *