У Сумах вибухи: окупанти вдарили балістикою з Курської області

Коротка версія новини

  • В Сумах пролунали вибухи, окупанти завдали ракетного удару по передмістю обласного центру.
  • Місцеві жителі отримали попередження про ракетну небезпеку від Повітряних сил за хвилину до вибухів.
  • У Сумській і Чернігівській областях оголошували тривогу через загрозу ракетної небезпеки, авіація активна в Азовському морі.

Вибухи у Сумах 24 квітня / Колаж 24 Каналу

Вдень 24 квітня в Сумах пролунали вибухи. У цей час в регіоні всього як хвилину була оголошена повітряна тривога.

Закликаємо не ігнорувати повітряну тривогу, й у разі оголошення загрози негайно прямувати в укриття. Це допоможе вберегти життя та здоров’я, а також полегшить роботу Повітряних Сил.

Вибухи у Сумах

Місцеві повідомляють, що о 16:32 в Сумах чули звук вибуху. Всього за хвилину до цього Повітряні сили оголосили тривогу та попередили про ракетну небезпеку.

У Сумській ОВА заявили, що ворог завдав ракетного удару по передмістю обласного центру.

На місці працюють всі необхідні служби. Наслідки ворожої атаки ворога уточнюються. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, перебувайте в укриттях,
– написали в ОВА.

Моніторингові канали писали, що до того, як пролунали вибухи, були виходи балістики з Курської області. Окрім цього, на Східному напрямку фіксували Су-57, який потенційно може запустити ракети Х-59/69. Він вилетів з аеродрому “Ахтубінськ”.

Окрім Сумської області, про загрозу повідомили й у Чернігівській. Вже невдовзі там пролунав відбій. Проте згодом ЗСУ оголосили тривогу на Півдні – також у зв’язку з ракетною небезпекою.

Активність ворожої тактичної авіації в акваторії Азовського моря! Загроза застосування авіаційних засобів ураження,
– написали Повітряні сили.

Важливо! Оперативну інформацію щодо останніх подій в Україні ви можете знайти в телеграмі 24 Каналу. Долучайтеся, аби дізнаватися всі новини найпершими! Вибухи у Дніпрі

О 16:45 моніторингові пабліки повідомили про загрозу пусків КАР з Південного напрямку. Одразу після цього стало відомо про запуск швидкісної цілі у напрямку Дніпра/Павлограда. Канали уточнили, що йдеться про керовану ракету. Згодом в обласному центрі пролунали вибухи – про це повідомили місцеві жителі.

Місцеві пабліки повідомляли, що у Дніпропетровській області працює ППО.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *