Як вибрати весільну сукню?

Як вибрати весільну сукню? Оксана Муха дизайнер

Про весілля дівчата мріють з дитсадкових років, уявляючи себе найпрекраснішою принцесою в розкішній весільній сукні. Весільне торжество – це бал, на якому увага всіх прикута до нареченої. Ти маєш бути найкрасивішою, найщасливішою, адже це твій день.
Безперечно, дуже багато залежатиме від твого вбрання. І наречений, і гості повинні завмерти від захоплення, побачивши чарівну Тебе.

Як вибрати весільну сукню своєї мрії?

Найкращий варіант – це відвідати весільний салон “Оksana-Мukha” у Львові професійного дизайнера Оксани Мухи, з каталогом сайту якого можна ознайомитись тут.

Весільні сукні цього сезону прикрашені мініатюрними складками, тканинними квітами та хвилями. Дизайнери цього року вирішили не використовувати в декорі стрази та бісер, мереживо та вишивка представлені у вбраннях щонайменше. Дуже популярні довгі сукні А-силуету та фасону «русалка». Наймодніший колір – білий.

Однак мода мінлива, а ти одружуєшся один раз за все життя. Якщо тобі хочеться весільне плаття кольору шампанського, посипане стразами, бери таке. Інакше через пару років, коли саме його проголосять наймоднішим, лікті кусатимеш.

Запроси на примірку близьких подруг

На примірку весільної сукні запроси з собою не більше двох подруг, смаку яких ти довіряєш: натовп порадниць зведе з розуму і тебе, і продавця. Причому подруги матимуть змогу підібрати собі вечірні сукні Львів.

Майбутнього чоловіка краще не кликати, і справа не лише у прикметі. Ти ж хочеш вразити нареченого у день весілля, побачити на улюбленому обличчі захоплення та захоплення. Але ефект буде не той, якщо він уже бачив тебе у цьому вбранні.

Якщо ти збираєшся одягати під весільну сукню бюстгальтер, придбайте його заздалегідь і приміряйте вбрання в ньому, щоб ні лямки, ні чашки не були помітні. Фату та сукню краще вибирати в одному весільному салоні, щоб вони гармонували. Ти маєш виглядати ідеально.

Якою має бути сукня мрії?

Сукня мрії має бути не тільки красивою, але й більш-менш зручною. Якщо десь щось трохи натирає або тисне вже в процесі приміряння, то до кінця урочистості хворобливі відчуття стануть нестерпними. На святі ти маєш почуватися королевою, а не жертовним агнцем.

Довіряй своєму внутрішньому голосу. Якщо, одягнувши весільну сукню, ти відчула, що ви з ним створені одне для одного, бери її. Навіть якщо воно трохи дорожче, ніж ти розраховувала. Через пару років різниця в ціні здасться тобі кумедною, а відчуття «неповноцінності» весільного свята залишиться.

Що б там не говорили, але ми в глибині душі знаємо, що весілля – це, перш за все, день нареченої. Будь найпрекраснішою нареченою, у найпрекраснішій сукні!

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *