Як вивчати англійську мову дистанційно

Вчити англійську мову дуже важливо в глобальному світі. Знання іноземної відкриває додаткові можливості для працевлаштування, навчання, перебування закордоном.

Як вивчати англійську мову дистанційно
Як вивчати англійську мову дистанційно

Вивчення англійської мови за допомогою подкастів

Цікавий подкаст можна знайти за посиланням: https://md-eksperiment.org/category/anglijskij-ekspres-onlajnВ ньому Ви зможете прослухати ґрунтовну інформацію про дієслова, прикметники, модальні конструкції в англійській мові. Основна тема подкасту – вивчення цілого комплексу граматичних, орфографічних, лексичних, фонетичних, пунктуаційних правил іноземної мови.

На жаль, зараз склалися дуже важкі умови для вивчення іноземної мови. Дуже часто зникає світло, навчання в школах обмежене, оскільки багато закладів були переведені в дистанційний формат. Сама навчальна програма подається дуже стисло. Ось і доводиться шукати альтернативні шляхи щодо вивчення іноземної, включаючи подкасти, онлайн-ресурси, навчальні платформи в мережі Інтернет та багато чого іншого.

Треба шукати ті джерела в мережі, які подають актуальную інформацію по англійській мові, вивчають терміни, що присвячені буденним справам (побаченню, поданню заявки на роботу, відпочинку, діалогу в ресторані, прогулянці). Якщо під час вибору подкасту звернути суттєву увагу на поишреність використаних термінів, то можна буде вивчити нові слова на англійській мові, які 100% знадобляться під час перебування у зарубіжній країні. Великий досвід роботи педагогів і авторів подкасту відіграє важливу роль, від цього залежить легкість вивчення нових термінів, час, який доведеться потратити на опрацювання інформації.

Часи в англійській мові

Всі ми знаємо, що в англійській мові 12 часів. Минулий, теперішній, майбутній часи діляться ще на 4 групи кожен:

  • Simple (звичайний)
  • Continuous
  • Progressive (тривалий),
  • Perfect (доконаний)
  • Perfect Continuous (тривалий доконаний)

В різних ситуаціях доведеться використовувати одну із зазначених форм часу, або навіть декілька відразу, в одному реченні. Розібратися з цим на початковій стадії важко, особливо початківцю, але все стає простішим з навчальними матеріалами онлайн.

Вчити англійську мову дуже складно на початку, адже доводиться мати справу з незвичним алфавітом, латиницею. Ще й граматичні правила в англійській суттєво відрізняються від українських. Саме тому важко переоцінити роль онлайн-ресурсів, які значно спрощують процес вивчення іноземної для різних віових категорій. Це надійне джерело інформації, яке допоможе поринути у світ зарубіжної мови, засвоїти незвичні терміни та правила.

Джерело: md-eksperiment.org

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *