Учителі можуть долучитися до уроків проєкту «Освітній суп»

Учителів української мови та математики запрошують до проведення онлайн-занять за шкільною програмою в межах проєкту «Освітній суп» (скорочено від «Освітній супровід»).

Робота залучених учителів передбачатиме проведення оплачуваних онлайн-занять і мінімум 4 години зайнятості на тиждень.

Ці безкоштовні для дітей заняття мають на меті надолуження освітніх втрат школярів 5-х – 10-х класів.

Реалізує проєкт освітня організація «Навчай для України» за підтримки Швейцарської фундації UBS та Save the Children у партнерстві зі Світовим банком.

Як підкреслюють в організації, участь у проєкті надасть педагогам можливість здобути нові компетенції, стати частиною спільноти тьюторів і долучитися до підтримки школярів, які зазнають освітніх і психологічних втрат через повномасштабне вторгнення.

Наразі триває набір учителів на вересневу й жовтневу хвилі проєкту. Передбачено проведення занять з української мови і математики для школярів 5-х – 10-х класів. Організатори забезпечать педагогам оплату за проведення уроків, консультаційну підтримку, а також підготовку з основ тьюторингу з врученням сертифіката від Міжнародної академії тьюторингу. 

Для участі в проєкті потрібно мати педагогічну освіту. 

До проєкту не можуть подаватися заявники, що проживають / є зареєстрованими у таких областях: Донецька, Луганська, Запорізька, Херсонська та АР Крим. Якщо педагог зареєстрований в одному з цих регіонів, але має довідку внутрішньо переміщеної особи з адресою в іншій області — він може брати участь у проєкті. 

Для реєстрації в проєкті необхідно підготувати скан-копію свого документа про освіту й заповнити реєстраційну форму.

Після цього з претендентом зв’яжуться асистенти проєкту для подальших етапів відбору.

У разі виникнення запитань можна поставити їх, написавши на адресу [email protected]

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *