Учителів запрошують на курс про здорове харчування дітей

Учителів початкових класів запрошують пройти онлайн-курс «Основи здорового харчування для учнів 1–4 класів».

Безплатний курс розроблений фахівцями дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) спільно з освітньою платформою EdEra.

Матеріали будуть корисними для працівників літніх таборів для відновлення дітей, центрів для переселенців та інших освітніх закладів чи закладів дозвілля.

За словами розробників курсу, забезпечення регулярного та здорового харчування для дітей в умовах війни є пріоритетним завданням.

«Через обмежений доступ до різноманіття продуктів надзвичайно важливо розповідати про принципи здорового харчування. Адже правильний денний розподіл продуктів допоможе малечі бути енергійними і здоровими», – наголосили розробники курсу.

Онлайн-курс складається із 5 модулів і присвячений принципам збалансованого харчування.

Відео, лекції та сценарії уроків роз’яснять учителям початкових класів, як говорити з дітьми й батьками про здорову їжу, як допомогти учням обрати смачне й корисне меню на щодень та сформувати харчові звички здорових і сильних дітей.

Учителі, які пройдуть перші чотири модулі, зможуть скласти фінальний тест, аби одержати сертифікат та провести уроки у школах, літніх таборах або центрах для переселенців.

Перші 300 учителів, які складуть тест, отримають від ЮНІСЕФ ігрові набори на тему здорового харчування для учнів молодшої школи.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

масові онлайн-курси

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *