Уже не зможуть утримувати Крим: що змінилося для окупантів на півострові

Загарбники розуміють, що вони вже не зможуть утримувати тимчасово окупований Крим. Нині півострів не виправдовує свою мету, а є лише транзитною територією.

Таку думку 24 Каналу висловив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, зауваживши, що усе, аби насичувати військами лівобережжя Херсонщини. Він додав, що ворог робитиме акцент на інших напрямках.

“Крим вони утримувати й самі розуміють вже не зможуть, адже сенс Криму був – це напад на (материкову – 24 Канал) Україну та дестабілізація в Чорноморському регіоні. Зараз вони неспроможні це зробити”, – переконаний Чийгоз.

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу вважає, що основну увагу росіяни приділятимуть Сходу України. А саме – Донецькому та Луганському напрямку. Усе через те, що там ворог може діяти суходолом.

Крим вже зараз як військова база. Він не виправдовує свою ціль. Лише як транзитна територія. Нам необхідно визволяти лівий берег (Херсонщини – 24 Канал). Для нас – пріоритет цей напрямок,
– наголосив Ахтем Чийгоз.

Уже не “символ”

Окупанти уже не можуть спиратися на місто Севастополь. Це для ворога був “символ” Чорноморського флоту Росії. Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу вважає, що Крим уже не буде для окупантів транзитною територією. Адже росіянам уже немає, куди рухатися далі.

“Уже немає такого “символічного” сенсу того, що це все “перлина”, що “Крим – наш”. Ми вже цього не чуємо. Тому, я думаю, що в цьому напрямку ми й будемо рухатися”, – додав Чийгоз.

Що відбувається у Криму

  • До тимчасово окупованого Севастополя прибув великий десантний корабель росіян. Його зафіксували партизани. Судно розвернули та накрили маскуванням. Припускають, що воно незабаром виконуватиме бойове чергування.
  • На півострові замайорів український стяг. Його підняли активісти руху “Жовта Стрічка” до Дня Соборності України. Прапор розтягнули на одній із вершин кримських гір.
  • Унаслідок розливу річок у Севастополі проблеми з водопостачанням. Через це так звана окупаційна “влада” міста навіть оголосила вихідні посеред тижня.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *