Україна поступається Росії у кількості боєприпасів: Буданов розповів, у чому є рівність

Буданов сказав, у яких засобах Україна має рівність з Росією / Колаж 24 Каналу

Начальник ГУР МО Кирило Буданов розповів, що Україна поки не могла перевершити російську вогневу міць. Зокрема, це стосується кількості боєприпасів, які використовують на фронті.

Водночас, за словами Буданова, існує категорія засобів ураження, у якій як Україна, так і Росія є рівними. Це безпілотні літальні апарати.

Буданов сказав про рівність у безпілотниках між Україною і Росією

В інтерв’ю журналістам CNN глава української розвідки наголосив, що боєприпаси є життєво важливими на фронті. Ба більше, за його словами, снаряди є “одним із найбільш вирішальних факторів у цій війні”.

Не стільки якість, скільки кількість,
– додав він.

За словами Буданова, наразі Україна не змогла перевершити російську вогневу міць. Це сталося навіть після того, як Москва звернулася до Північної Кореї, щоб забезпечити собі нові боєприпаси.

Водночас начальник ГУР МО підкреслив, що Україна тримається в повітрі над лінією фронту. Водночас у зв’язку з тим, що Росія постійно вчиться на своєму бойовому досвіді, існує тенденція до ще більшого використання безпілотних літальних апаратів на українських полях битв і над ними.

“Саме в безпілотних системах ми більш-менш рівні”, – сказав Буданов.

Крім того, за словами журналістів, Київ також посилив дальні атаки на цілі в Росії. Так, повідомлялося про вибухи на об’єктах інфраструктури за межами великих міст далеко від українського кордону, а російська влада заявила, що “запобігла десяткам українських безпілотників і ракетних атак з нового року”.

Буданов дав інтерв’ю журналістам: найцікавіше з розмови

  • Начальник ГУР МО назвав “повною нісенітницею” наративи про те, що американський політик Дональд Трамп є прихильником Росії. Він зауважив, що колишній президент США “багато разів падав і знову підіймався”, і це “дуже серйозна риса”.
  • Також Буданов зазначив, що на тимчасово окупованих українських територіях перебуває понад півмільйона російських військових. Однак, за його словами, навіть така кількість не допоможе окупантам досягнути успіхів у війні.
  • До того ж очільник ГУР припустив, що новий контрнаступ України розпочнеться уже весною 2024 року. Крім того, він сказав, що наступ Росії в Україні скоро буде “повністю вичерпаний”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *