Україна вражає намічені цілі в Криму, істерика в Бєлгороді: хронологія 683 дня війни

Війна в Україні / Колаж 24 Каналу

Триває 683 доба повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Окупанти продовжують наступ на Сході та атакують тилові міста ракетами та ударними дронами. Сили оборони дають відсіч ворогу.

Про головні події дня, ситуацію на фронті, втрати противника станом на 7 січня – розповідає 24 Канал.

06:30, 7 січняВ ISW проаналізували удари по Криму

В Інституті вивчення війни (ISW) у новому звіті повідомили, що українські ракети і безпілотники “проникають крізь російську систему” ППО і вражають намічені цілі в тимчасово окупованому Криму.

У звіті нагадують, що російські джерела стверджують, що в ніч з 5 на 6 січня українські сили завдали удару по адміністративній будівлі на російському аеродромі в окупованих Саках (Крим) чотирма крилатими ракетами Storm Shadow.

06:25, 7 січняУ Бєлгороді істерика через пораду

Після низки “хлопків” бєлгородські рятувальники порадили місцевим жителям заклеювати вікна. Це – має захистити їх від вибухової хвилі. Тож, у бєлгородців почалася істерика. Дісталося, зокрема, російській “ППО”, яка працює над житловими будинками.

06:10, 7 січняІгнат не підтвердив, що Росія атакувала Україну ракетами від КНДР

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що Україна поки не має інформації про використання Росією балістичних ракет, які передала Північна Корея.

Припускають, що Росія вдарила ракетою з КНДР по Харкову під час атаки 2 січня. Ймовірно, це могла бути KN-23 Hwasong-11Ga.

06:07, 7 січняРосіяни тримають напоготові 40 ракет

Російські окупанти тримають напоготові до 40 ракет “Калібр”. Зараз погіршення погоди змусило окупантів повернути ракетоносії до пунктів базування, проте з наближенням холодів ворог може застосувати їх для атаки. Про це заявила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *