Українців запрошують долучитись до ремонту Монтессорі садка

Засновники ТОВ «Дошкільний освітній заклад «Школа Монтессорі» закликають українців долучитись благодійними фінансовими пожертвами до ремонту та впорядкування території дитсадка.

Надати освітню благодійну фінансову пожертву під назвою «Будинок для Монтессорі освіти» можуть комерційні компанії, міжнародні фонди, партнери, меценати, благодійники, які мають фінансові можливості і бажання долучитися до відбудови будинку, щоб діти отримали можливість навчатися.

Ліцензований освітній заклад (Монтессорі садок та початкова школа) заснований у 2018 році у Києві. У зв’язку з планами розширення в березні 2021 року засновники придбали великий занедбаний будинок для дитячого садка й початкової школи та відразу розпочали реставрацію та підготовку будинку для навчання дітей.

У лютому 2022 року засновники отримали всі ліцензійні та дозвільні документи на здійснення освітньої діяльності, а саме документи на проведення освітньої діяльності та дозвіл на провадження харчоблоку (приготування їжі для дітей).

Наразі будинку потрібне фінальне завершення ремонту. Існує фінансова потреба в ремонті та облаштуванні навчальних класів для потреб дітей.

Приблизний кошторис завершення ремонту складає 70 000 доларів США або 68 000 євро. Ремонтні роботи передбачають внутрішні та зовнішні будівельні роботи, проведення електрики, облаштування освітлення та санвузлів.

Також необхідно закупити Монтессорі матеріали, меблі для дітей та персоналу, кухню для дітей, виконати ландшафтні земельні роботи, облаштувати паркінг для автомобілів, виконати ремонт та запуск басейну.

Окрім того, існує потреба в будівництві альтанки для дітей, дитячого майданчику, будинку для харчоблоку.

Наразі готовність будинку, розташованого за адресою Київська область, Бориспільський р-н, село Щасливе, вул. Вереснева 2 (7 км від міста Київ), складає 85%.

Очікується, що заповнюваність закладу складе 65 дітей, з них 1/3 місць будуть пільговими для дітей переселенців зі сходу України.

Запуск освітнього закладу дозволить створити до 20 нових робочих місць у сфері освіти.

Організація зобов’язується надавати всі фінансові звіти за витратами проекту на кожному етапі робіт.

Донори проекту будуть вшановані і вписані в історію освітнього закладу на алеї подяки в оновленому будинку Монтессорі.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *