Україну охопила хвиля повідомлень про замінування шкіл

Останніми днями Україну охопила хвиля повідомлень про замінування шкіл, через що влада кількох міст вимушена ухвалювати рішення про перехід закладів освіти на дистанційне навчання.

Зокрема, за інформацією Укрінформу, 18 січня у столиці до кол-центру Служби безпеки України надійшло повідомлення про замінування 46 шкіл, правоохоронці проводять перевірку інформації.

Також, за повідомленням Миколаївської міської ради, кілька шкіл міста через регулярні повідомлення про мінування було переведено на дистанційне навчання.

У Черкаській міській раді надали рекомендації для всіх шкіл міста проводити навчання у дистанційному форматі. Рекомендації надані враховуючи те, що з 12 січня щоденно надходять повідомлення про замінування закладів загальної середньої освіти міста.

У Бердянську всі школи міста також переведені на дистанційне навчання через отримання листів про замінування шкіл. За інформацією секретаря Бердянської міськради, школи міста перебуватимуть на дистанційному навчанні до кінця тижня.

Вранці 18 січня у Кривому Розі правоохоронцям надійшов лист, у якому невідомий повідомив про замінування всіх закладів освіти міста. Одразу після отримання інформацію про замінування, розпочалися роботи з перевірки приміщень закладів освіти. Навчання було продовжено у дистанційному режимі.

Раніше анонімні повідомлення про замінування закладів освіти були отримані у Львові, Хмельніцькому та інших містах.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *