Університет «КРОК» пропонує вступити на «Культурологію»

PR

Заклад вищої освіти «Університет економіки та права «КРОК» здійснює підготовку бакалаврів за спеціальністю 034 Культурологія і пропонує вступникам здобути якісну освіту.

Спеціалізація, визначена за цією освітньою програмою, – культурологія у сфері креативних індустрій.

Ця спеціальність – Ваше покликання, якщо Вас цікавлять питання:

  • Як створити та розвивати власне івент-підприємство?
  • Що таке креативна економіка?
  • Як це працює на ринку праці?

На ці та інші питання Ви отримаєте відповіді, навчаючись на спеціальності «Культурологія» в університеті «КРОК».

Сучасний підхід до спеціальності з використанням новітніх технологій, у тому числі із широким застосуванням практичних майданчиків медіа, дасть можливість випускникам знайти власне місце у цікавій галузі гуманітарних наук.

Якщо Ви – творча особистість з гуманітарним нахилом, але з амбіціями на успіх у креативній економіці, Ви досягнете результату, отримавши спеціальність, яка зможе принести Вам не тільки матеріальне, а й моральне і духовне задоволення.

Широкий спектр вибіркових дисциплін охоплює сучасні підходи: урботуризм, блогерство в креативних індустріях, Art-журналістика.

Також ця спеціальність для тих, хто бажає працювати в новітніх Art-центрах, міжнародних туристичних агенціях, консультуючи з питань національної культури.

Культурологія – це спеціальність майбутнього. Сьогодення демонструє нам, що матеріальна та нематеріальна культурна спадщина України цікава й потрібна не тільки нам, вона є невід’ємною частиною світової культури. Колектив університету переконаний, що варто працювати над інноваційними підходами в культурології та готувати фахівців, які професійно працюватимуть у цій сфері.

Університет «КРОК» чекає на Вас! Вступники, які подадуть заяву і укладуть договір до 30 вересня – отримають знижку у розмірі 10% на перший рік навчання.

Отримати детальну інформацію можна за телефоном (067) 506-88-16, кафедра міжнародних відносин та журналістики.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *