Уночі ворог атакував Україну 22 “Шахедами”: скільки вдалося збити

Уночі ворог атакував “Шахедами” / Колаж 24 Каналу

У ніч проти 12 березня окупанти атакували територію України дронами-камікадзе типу “Шахед”. Усього було зафіксовано пуски 22 БпЛА.

Ворог запускав дрони-камікадзе кількома групами. Тривога вночі поширилася аж до Львівської області через загрозу “Шахедів”.

Як уночі відпрацювала ППО

У ніч проти 12 березня російські окупанти вкотре атакували Україну безпілотниками типу “Шахед”. Усього ворог запустив 22 дрони-камікадзе.

Сили та засоби ППО дали потужну відсіч ворогу та знищили 17 БпЛА.

Зокрема, під атакою опинився Південь України. У Силах оборони повідомили, що підрозділи ППО відбивали атаку понад 2,5 години. Загалом, на Півдні було знищено 6 “Шахедів”: 2 – у межах Херсонської області, 4 – у небі над Миколаївщиною. Ще 2 “Шахеди” вийшли з операційної зони “Південь” у напрямку Дніпропетровської області, де теж були ліквідовані.

Уночі окупанти також запустили ракету Х-59 з тактичної авіації. Ворог спрямував її в напрямку Одеси. Українські захисники відбили атаку й знищили ракету над Чорним морем.

Росія майже щоночі атакує “Шахедами”

  • У ніч проти 11 березня ворог також атакував Україну дронами-камікадзе. Вибухи лунали, зокрема, в Харкові та Одесі. Як згодом повідомили в Повітряних силах, усього було зафіксовано пуски 25 БпЛА, сили ППО збили 15 із них.
  • У ніч на 10 березня окупанти також масовано атакували Україну. Ворог запустив 39 дронів-камікадзе типу “Шахед”, сили та засоби ППО ліквідували 35 із них. Українські захисники протягом кількох годин відбивали атаку в межах 10 областей.
  • 9 березня росіяни запустили 15 безпілотників. Вибухи лунали в Дніпропетровській та Сумській областях. Українські захисники відбили ворожу атаку та ліквідували 12 дронів-камікадзе типу “Шахед”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *