Уряд Словаччини пропонує стипендіальні програми

Уряд Словаччини пропонує українським студентам та науковцям стипендії на 2022/23 навчальний рік.

Зокрема, словацький уряд пропонує українцям скористатись 15 стипендіями на навчання за освітнім рівнем бакалавр або магістр (термін навчання від 1 до 10 місяців) та 6 стипендіями для студентів 5 курсу Ужгородського національного університету кафедри словацької філології (до 5 місяців).

Також словаки пропонують 15 стипендій для аспірантів (навчання або виконання науково-дослідних робіт) і викладачів закладів вищої освіти (викладання лекцій або виконання науково-дослідницьких робіт) терміном від 1 до 10 місяців.

Окрім того, надається 10 стипендій на навчання у літній школі з вивчення словацької мови та культури у серпні 2022 року.

Розмір стипендії для студентів (бакалавр або магістр) становитиме 400 євро на місяць.

Для аспірантів, викладачів або науковців університетів (без звання доктора філософії або еквіваленту) сума становитиме 734 € на місяць.

Для викладачів або науковців університету (зі званням PhD або еквівалентом) стипендія складатиме 1015 євро на місяць.

Для участі в конкурсі кандидатам необхідно надіслати документи на електронну адресу [email protected] та на поштову адресу Міністерства освіти і науки України (пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135, зазначивши в темі листа або на конверті «Стипендії на навчання в Словацькій Республіці 2022»).

Прийом заявок триватиме до 9 травня 2022 року.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

освіта за кордоном

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *