Заклади освіти запрошують до українсько-польських обмінів

Міністерство молоді та спорту розпочало прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення українсько-польських обмінів молоддю.

Участь у конкурсі можуть брати заклади освіти, неприбуткові організації, зокрема інститути громадянського суспільства, і комунальні установи, які працюють з молоддю.

Організації, які подають заявки на участь у конкурсі до Мінмолодьспорту, повинні мати партнерську організацію з Польщі та надати відомості про неї при подачі документів.

Проєкти, подані на конкурс, повинні відповідати одному із зазначених пріоритетів: 

  • відкривання спільного минулого і культурної спадщини;
  • підтримка активної громадянської позиції та підвищення рівня компетентності молоді для її участі та інтеграції у суспільне життя, в тому числі шляхом популяризації підприємництва та волонтерства;
  • зміцнення ініціатив молоді з об’єднаних територіальних громад України та сільських місцевостей і малих міст Республіки Польща з урахуванням викликів сучасного світу;
  • поглиблення співпраці та обмін досвідом між молодіжними працівниками, молодіжними центрами та молодіжними організаціями у сфері технічної і галузевої освіти з урахуванням впровадження цифрових технологій;
  • зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і толерантності серед молоді.

Учасники можуть обирати форми проєкту: молодіжний обмін, молодіжні зустрічі (конференції, тренінги, фестивалі тощо), інформаційно-просвітницькі проєкти (інформаційні заходи, розповсюдження кращого досвіду через публікації тощо).

Пакет документів для участі в конкурсі має містити заявку, детальний розрахунок витрат, копії установчих документів та заяву організації-партнера.

Прийом документів триватиме до 16:00 16 серпня 2021 року.

Документи мають бути подані у друкованій формі на офіційному бланку організації на адресу: м. Київ, вул. Еспланадна, 42 к. 418, та електронній формі ([email protected]).

Рішення про переможців конкурсу буде прийнято українсько-польською Радою обміну молоддю до 15 вересня 2021 року.

Організації-переможці мають реалізувати проєкти до 31 жовтня 2021 року.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *