“Знищують поглядом”: в окупованому Мелітополі спалюють агітаційні плакати про “вибори Путіна”

У тимчасово окупованому Мелітополі спалюють агітаційні плакати / Колаж 24 Каналу

Напередодні псевдовиборів президента Росії окупанти вирішили збільшити агітацію за чинного диктатора Владіміра Путіна на тимчасово окупованих територіях України. Однак вочевидь місцевим така ідея загарбників не надто сподобалася.

Так звані “вибори” на тимчасово окупованих українських територіях російські загарбники проводять з кінця лютого. Відомо, що подібні “заходи” росіян триватимуть до 17 березня, передає 24 Канал.

Спалюють агітаційні плакати

На тимчасово окупованих територіях України окупанти посилюють репресії проти місцевих жителів задля того, аби вони проголосували на російських псевдовиборах.

До такого обрання очільника держави-терористки, як відомо, примушують навіть тих людей, які не мають російського громадянства.

Втім, подібні “заохочення” від загарбників викликають обурення у місцевого населення, які всіляко дають зрозуміти, що окупаційній владі там не раді, а голосувати на “виборах” президента Росії добровільно ніхто не бажає.

Так, окупанти також розміщують на стінах будівель агітаційні плакати “за Владіміра Путіна”. Втім, і такі дії мешканці тимчасово окупованих територій не сприймають.

У мережі оприлюднили відео того, як один із місцевих спалює подібні “заклики” до обрання глави країни-агресорки. На кадрах видно “пошкоджене” обличчя Путіна.

У тимчасово окупованому Мелітополі спалюють агітаційні плакати: дивіться відео

Псевдовибори на окупованих територіях: що відомо

  • Нещодавно Владімір Путін видав указ, яким “доєднав” окуповані території України до країни-агресорки. Глава Кремля “записав” до південного військового округу Херсонську, Запорізьку, Донецьку, Луганську області та Крим.
  • Раніше повідомлялося, що росіяни звезли 10 тисяч росгвардійців на тимчасово окуповані території. Але й в тому, що російські силовики періодично роблять обходи по квартирах та проводять ретельні перевірки. Людей посеред вулиць починають дедалі частіше зупиняти незрозуміло навіщо.
  • За словами журналістки з Херсона, в інформаційному полі на тимчасово окупованих українських територіях вибори й пропаганда заполонили майже все. Там дуже мало, у порівнянні з довиборчим періодом, про так звані “успіхи” Росії на фронті.
  • Водночас росіяни не допускають серйозні організації на тимчасово окуповану територію, бо не хочуть показувати процес так званого “голосування” під прицілом автоматів та який тиск здійснюється на місцеве населення.
  • Ба більше, російські загарбники намагаються сховати списки людей, які перебувають у так званих “виборчих комісіях”. Однак їх вже поступово ідентифікують. Усі вони згодом отримають “привіт” від українського правосуддя.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *