Львівський ІТ-кластер запрошує на конференцію IT Future Conf

Старшокласників, випускників та їх батьків запрошують долучитись до дводенної профорієнтаційної конференції IT Future Conf.

Захід буде цікавим для старшокласників, які хочуть пов’язати своє майбутнє із ІТ-сферою, та випускників, які ще не визначилися, куди вступити, та готові розглянути різні спеціальності.

Також до конференції можуть долучитись батьки, які переймаються вибором професії дитини та шукають перспективні напрямки, та ті, хто вже має спеціальність, але хоче розпочати кар’єру в ІТ.

Завдяки онлайн-формату стати учасником IT Future Conf зможуть українці з різних куточків країни та світу.

Під час заходу 10 топ-представників технологічної галузі розкажуть все про перспективи, які відкривають напрямки Data Science, Cybersecurity, Hardware Engineering and Robotics, DevOps and Project, Management, Artificial Intelligence, UI/UX Design, Software Engineering, Internet of Things, Human resources (HR).

Також учасники дізнаються про секрети побудови успішної кар’єри та найкращі навчальні програми для тих, хто хоче реалізувати себе в ІТ.

Спікерами ІT Future Conf будуть люди, які колись так само не знали, ким стануть, коли виростуть. Проте вони обрали ІТ-індустрію і сьогодні працюють у компаніях, послугами та продуктами яких користуються у всьому світі.

Спікери розкажуть, як втілити мрію про ІТ у реальність, зокрема про особливості ІТ-спеціальностей та куди варто вступати, аби їх здобути.

Серед спікерів ІT Future Conf будуть Роман Карпюк із SoftServe, який розповість про надзвичайно актуальний напрям «Кібербезпека», Ярослав Жмихов з компанії Otakoyi, що розповість про UI/UX-дизайн та з чого почати шлях у цій сфері, Олег Місько із SoftServe, який дасть широкий огляд на галузь Machine Learning.

Конференція відбудеться протягом двох днів, 18–19 травня 2022 року, початок о 10:00.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *