1 січня чоловіка не випустили до Еміратів. Новини Києва

Ввечері 1 січня чоловік прибув на летовище з метою потрапити на казковий відпочинок до Арабських Еміратів. Натомість він був затриманий за невиплачені аліменти, а виліт його з «Борисполя» було скасовано.

Не дивлячись на те, що вся процедура проходила з дотриманням букви закону, чоловік пручався та намагався отримати дозвіл на виліт за будь-яку ціну. Правоохоронцям довелося затримати його через скандал на паспортному контролі. На додаток боржник-аліментник погрожував працівникам Державної прикордонної служби.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

36-річний чоловік мав вилетіти з «Борисполя» в Дубаї, але його плани дещо підкорегувала база даних щодо обмеження виїзду з України через несплату аліментів. Відтепер чоловік матиме такі проблеми, допоки не сплатить всі борги та не розпочне виплачувати аліменти згідно з наявним графіком. Постанову видав Дарницький районний суд столиці.

ЦІкаво, що супутницая боржника-аліментника намагалася стримати його та покращити ситуацію, але марно. Прикордонники застосували силу та затримали порушника українських законів.

Станом на сьогодні у вищеназваній базі є 120 тисяч порушників, які заборгували по виплатах аліментів, тож тепер будуть обмежені у своїх можливостях.

Як прикордонники аліментника-боржника втихомирювали

? Як прикордонники аліментника-боржника втихомирювали✈ Вчора ввечері в аеропорту «Бориспіль» наш 36-річний співвітчизник прибув на паспортний контроль для проходження оформлення на рейс до Дубая. Але спрацювала база даних щодо обмеження йому виїзду з території України. Правоохоронці запросили його до службового приміщення, щоб довести рішення про відмову у пропуску через кордон. Натомість чоловік не хотів його сприймати, агресивно поводився та накинувся на охоронців кордону. #Прикордонники були змушені локалізувати дії порушника. Наразі стосовно нього складено протокол про адміністративне правопорушення, справу скеровано до суду. Зазначимо, що в базах даних прикордонників на даний час перебуває близько 1⃣2⃣0⃣ тисяч осіб, яким виконавчими службами обмежено виїзд за межі України через несплату аліментів.Саме тому Державна прикордонна служба України радить громадянам ретельно готуватися до подорожей та разом з підготовкою документів завчасно цікавитися чи не мають обмежень у виїзді за межі України.#аліментники #ДПСУ #кордон #Держприкордонслужба

Опубліковано Державна прикордонна служба України Четвер, 2 січня 2020 р.

Раніше «Столичний регіон» писав про статистику затримань нетверезих водіїв 1 січня.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *