Атака на аеродром морозовськ у ростовській області – спільна спецоперація СБУ та ЗСУ – джерело

Атака на аеродром морозовськ у ростовській області – спільна спецоперація СБУ та ЗСУ – джерело

Українські безпілотники завдали удару по російському аеродрому в ростові, пошкодили бомбардувальники Су-34.

Безпілотники СБУ та ЗСУ атакували місце дислокації 559-го бомбардувального авіаційного полку повітряно-космічних сил рф у ростовській області. Ворогу завдано суттєвого ураження техніки. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела.

Деталі

Летовище було важливою ціллю, адже там знаходиться місце дислокації 559-го бомбардувального авіаційного полку повітряно-космічних сил рф.

Як повідомляють наші джерела, на летовищі в момент удару знаходилось до 20 літаків СУ-34. Також, на території аеродрому розміщувались 3 радіолокаційних станції та інша техніка.

Атакували аеродром безпілотниками. Й хоча в рф уже традиційно встигли заявити, що всі БПЛА було збито, в реальності Служба разом із ЗСУ завдали ворогу суттєвого ураження техніки

– зазначає джерело.

Нагадаємо

Внаслідок атаки дронів вночі 17 грудня на російський військовий аеродром морозовськ у ростовській області, де розміщуються борти тактичної авіації ворога, пошкоджено щонайменше один літак.  Імовірно, це бомбардувальник Су-34.

Фото наслідків атаки БпЛА публікують українські та російські Тelegram-канали. На них зокрема видно, що росіяни натягують над своїми літаками захисні сітки.

Міноборони рф заявило, що їхні системи ППО нібито збили 33 українські БПЛА над липецькою, ростовською та волгоградською областями.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *