Бізнес Київщини допомагає боротись з коронавірусом. Новини Київщини

Масовий попит на захисні маски, антисептичних та дезінфекційних засобів призвів до того, що на Київщині зараз їх майже неможливо купити в аптеках, або вони є по захмарних цінах.

Про це повідомляє на своїй сторінці у соціальній мережі генеральний директор фармацевтичного науково-дослідчого центру «Альянс краси» Вадим Геращенко. За його словами, компанія виділила 155 тисяч гривень на соціально допомогу селам Київщини. За ці кошти представники бізнесу випустили 5 тисяч антисептичних гелів для рук, які будуть доставлені до ФАПів та амбулаторій різних сіл Київської області. Частина з них призначена особам, які опинилась у скрутних життєвих обставинах у зв’язку з карантином, соціально незахищеним верствам населення.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Сьогодні, 19 березня, компанія доставила антисептичні гелі для рук у такі населені пункти: Гаврилівка – 350 шт, Синяк – 350 шт, Демидів – 200 шт., Тарасівщина – 100 шт., Воронківка – 100 шт., Луб’янка – 100 шт., Блиставиця – 100 шт,  Мироцьке – 100 шт. Ще 1500 антисептичних гелів найближчим часом будуть доставлені адресною допомогою. Крім того, компанія безкоштовно роздала 1000 гелів своїм співробітникам, які живуть у різних селах та містах Київщини.

«Хтось сказав, що навіть у лиха є позитивний бік – ніщо не зрівняється з лихом у здатності об’єднуватись. Зараз ми маємо об’єднатись, щоб разом протидіяти загрозі, що наближається. Тому я закликаю всіх небайдужих підприємців долучитись до ініціативи допомоги своїй країні у зв’язку з вірусною епідемією. Разом ми зможемо стійко подолати цю небезпеку», – написав Вадим Геращенко.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що за словами Кононенка, дві лікарні під Києвом отримають критично важливе обладнання.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *