Дітям у школі заборонили туалетний папір. Новини Борисполя

В одній зі шкіл Київської області вирішили відмовитися від туалетного паперу. До таких висновків дійшло керівництво навчального закладу, який розташований в місті Бориспіль.

Зробили вони це з метою запобігти засмічення труб, щоб в кінцевому підсумку не довелося постійно викликати сантехніка. Зокрема дане нововведення торкнулося школи №6, про що розповів у соцмережах журналіст Влад Абрамович.

За його словами, в навчальному закладі спеціально не видають туалетний папір дітям. На цю тему він вирішив поговорити з місцевим завгоспом, і той пояснив, що діти кидають папір в унітаз, від цього забиваються труби і потрібно викликати сантехніка. Тому вони вирішили, що якщо не буде паперу, то не виникне проблем з трубами і забиванням унітазів. Як виявилося, таким чином діють і в сусідніх школах міста. Користувачі соцмереж зазначають, що зустріти папір в інших школах міст України можна вкрай рідко і по тій же вищезгаданої причини. У зв’язку з цим, батьки змушені купувати своїй дитині в школу серветки, оскільки іншого виходу просто не бачать.

Крім цього багато з них написали, що в деяких школах навіть дверей в кабінках туалету немає, і це враховуючи, що на дворі 21 століття.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про доплату за дитину та за няню у столиці.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *