Хакерська атака на Київстар: попит на eSIM оператора lifecell збільшився в 10 разів

Хакерська атака на Київстар: попит на eSIM оператора lifecell збільшився в 10 разів

Як повідомили у lifecell, після хакерської атаки на Київстар трафік на сайт виріс більше, ніж в 5 разів, попит на eSIM збільшився в 10 разів.

В оператора lifecell зріс попит на eSIM у 10 разів після хакерської атаки на Київстар після якої тисячі користувачів залишились без зв’язку. Про це УНН повідомили у пресслужбі lifecell.

Попит на SIM-картки і eSIM значно виріс, як і трафік на наш сайт і застосунок. Наприклад, трафік на сайт виріс більше, ніж в 5 разів, попит на eSIM збільшився в 10 разів. Наша команда зараз працює над забезпеченням стійкості нашої мережі й забезпеченню коректної роботи сервісів для абонентів 

– повідомили у пресслужбі.

Додамо

Крім того, у компанії наголосили, що збій в мережі будь-якого оператора впливає на роботу інших,  зростає навантаження на мережу і сервіси працюючих операторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні планують розпочати запуск мобільного зв’язку та інтернету “Київстар” – СБУ

“Cьогодні в мережі lifecell  спостерігаються труднощі із поповненням рахунку, активацією нових абонентів, сайтом чи застосунком. Водночас робота нашої мережі  наразі стабільна”, – резюмували у lifecell.

Нагадаємо

Через технічний збій у Київстарі абоненти мережі втратили доступ до мобільного зв’язку та інтернету. “Київстар” пояснив масштабний збій потужною хакерською атакою. СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на “Київстар”.

Відповідальність за вчорашню атаку на мобільний оператор “Київстар” взяло на себе одне з російських псевдохакерських угруповань. 

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *