Депутат-підривник із Закарпаття прийшов до тями, його допитує поліція, – ЗМІ 

Сергій Батрин прийшов до свідомості / Колаж 24 Каналу

Депутат від фракції “Слуга народу” Сергій Батрин прийшов до тями у лікарні. Саме він приніс та підірвав гранати на засіданні Керецьківської сільської ради.

Місцевий журналіст Віталій Глагола написав, що депутат прийшов до тями у Свалявській лікарні. За його словами, палату політика від самосуду людей охороняє поліція.

Депутат, що кинув гранати, прийшов до тями

Наскільки мене стало відомо із джерел, Сергій Батрин, попри численні поранення та важкий стан, вже прийшов до свідомості у Свалявській лікарні,
– написав журналіст.

За його словами в лікарні вже:

  • правоохоронці проводять з ним слідчі дії;
  • поліція охороняє палату від самосуду родичів поранених в сільраді села Керецьки.

Коротко про трагедію на Закарпатті

  • Депутат Керецьківської сільської ради Хустського району Закарпатської області підірвав три гранати на засіданні сільської ради.
  • На жаль, внаслідок трагедії щонайменше 26 людей поранені. З них 6 – у важкому стані. Сам депутат Сергій Батрин також потрапив у лікарню з чисельними травмами. Його стан також оцінювали як важкий, адже його доправили до реанімації.
  • У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що депутат-підривник не діяв імпульсивно – він готувався. Зокрема, вдома він написав записку із зізнанням.
  • Відомо, що депутат підірвав гранати, коли розглядали виділення надбавки та премії сільському голові. Перед цим сварився із головою щодо цього питання. Проте поліція поки що не стверджує, що саме в цьому була причина. Адже триває слідство.
  • Проте місцеві мешканці розповідали, що між депутатом та сільським головою конфлікти були неодноразово.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *