Як боротись з вірусами: корисні продукти. Новини Києва

Зимовий період завжди супроводжується зниженням імунітету, тому важливо знати, які продукти допоможуть підтримувати організм у багатолюдному Києві.

Імунітет – сукупність механізмів, що захищають організм та допомагають йому боротись з чужорідними подразниками. Є багато факторів, що допомагають імунітету тримати організм у формі: правильний спосіб життя, фізичні навантаження, прогулянки на чистому повітрі та звісно ж, харчування.

Список продуктів, що допоможуть зміцнити імунітет:

Гранат

Вітамін С, що міститься в гранаті допомагає організму зміцнювати імунітет та захистити організм від інфекцій. Також гранат багатий на амінокислоти, їх там 15, калій, мідь, вітаміни( В6, В12, Р) та антиоксиданти. Червоний фрукт допомагає нормалізувати нервову систему та приймає важливу роль в утворенні крові в організмі.

Ківі

Екзотичний фрукт багатий на мікроелементи та вітаміни, що підтримують організм в тонусі. Ківі також приваблює своїм вмістом клітковини, калію та вітамінів А, С і К. Зелений фрукт знижує артеріальний тиск, зміцнює імунітет та допомагає покращити зір.

Брюссельська капуста

Корисний продукт, що багатий на вміст фолієвої кислоти, калію, клітковини, вітамінів А, С і К. Брюссельська капуста ідеальний варіант для тих, хто на дієті, адже малокалорійна та тих, в кого проблеми з серцево-судинною системою.

Цитрусові

Яка ж зима без мандаринів? В зимовий період необхідно максимально допомагати імунітету додатковим вітаміном С, що найбільше властивий цитрусовим фруктам. Калій, фосфор, магній, фолієва кислота – ще одні з переваг апельсинів та лимонів для зміцнення імунітету.

Хурма

Помаранчева ягода, що багата на калій, йод, залізо, марганець та вітаміни С і РР, Хурма допомагає покращити захисні функції організму та заспокоїти нерви.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про правила Різдвяного посту в Києві: як не завдати стресу для організму?

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *