Карантин у Києві: як працюватиме метро? Новини Києва

КМДА визначила принципи роботи громадського транспорту у Києві, у тому числі, метрополітену, на період карантину у зв’язку з епідемією нового коронавірусу.

Про це сьогодні, 16 березня, на брифінгу повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник. За його словами, на період дії карантину у Києві громадянам рекомендується користуватися громадським транспортом виключно для поїздок на роботу, в лікарню чи аптеку. А щоб запобігти поширенню епідемії нового коронавірусу, киян та гостей столиці закликають під час користування громадським транспортом бути у захисних масках.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Масковий режим у міському транспорті Києва має рекомендаційний, а не обов’язковий характер. Обмежувати роботу громадського пасажирського транспорту, у тому числі, метро, КМДА поки що не планує. Скасування автобусних і залізничних перевезень повинна вирішувати урядова комісія.

“Обмеження пересування людей – це норма, яка була запропонована Кабінетом міністрів. Скасування маршрутів поїздів – це питання до Кабміну”, – сказав Поворозник.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про карантин у Києві: чи закриють в’їзд-виїзд?

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *