Кияни не дотримуються карантинних правил. Новини Києва

На багатьох зупинках в столиці незвично велике скупчення людей, в ранкову пікову годину в салонах громадського транспорту спостерігалася тиснява. Багато пасажирів їхали без масок.

Про це стало відомо з повідомлень в соцмережах і ЗМІ.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

Зокрема, журналістка на Facebook-сторінці опублікувала фото, на якому понад сто людей вишикувалися вздовж проїжджої частини в районі зупинки, чекаючи транспорту. Не всі з них у масках.

Як повідомив на Facebook-сторінці нардеп Олексій Гончаренко, він виступав проти закриття метро в Києві і опублікував відео тисняви ​​в автобусі.

«Це саме те, про що я і говорив на Кабміні: не можна закривати метро! Метро не зачинили в найбільших осередках поширення коронавірусу: в Мілані, в Барселоні, в Мадриді. Ми з «Європейською Солідарністю» вчора виступили зі зверненням проти закриття метро», – написав він.

Киев. Утро. «До 10 человек в автобусе говорили они». Это именно то, о чем я и говорил на Кабмине: нельзя закрывать метро! Метро не закрыто в самых крупных очагах расспространения коронавируса: в Милане, в Барселоне, в Мадриде. Мы с Европейской Солидарностью вчера выступили с обращением против закрытия метро. Это бессмысленный и опасный шаг. Из-за закрытия метро будут вот такие случаи и тогда будет еще больше распространение коронавируса. Призываю власть открыть метро.

Опубліковано Олексієм Гончаренком Вівторок, 17 березня 2020 р.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, які правила планувала запровадити столична влада на час карантину.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *