Киянка змусила письменника задуматись. Новини Києва

Зворушливу історію, що відбулась у столиці, розповів на своїй сторінці актор та письменник Артем Шутько.

Артем Шутько на своєму фейсбуці опублікував неймовірно душевну історію про жінку, що змушує задуматися про власне життя та його швидкоплинність.

Письменник розповів, як кожного буднього дня, проходячи між рядами супермаркету «Ашан», він бачив її: спокійну та читаючу.

Вона — не дівчина його мрій або розкішна панна. Вона — бабуля з життєвими зморшками, зігнутою спиною та філософською глибиною в очах. Щодня вона читає нову книгу, щоразу вона одягнута по-іншому. Бабуся сидить на диванчику поруч із книжковими полицями, де кожен бажаючий може прочитати декілька аркушів нової книги та зробити свій вибір.

Артем Шутько якось не втримався та підійшов до бабусі. Письменник розпитав у бабусі, чому вона тут та що любить читати. Відповідь змусила його задуматись…

«Поки жива, читаю». – відповіла Артему бабуся та продовжила читати «Доктора Живаго».

Після цієї розмови Артем пішов далі робити покупки та роздумував:

«Як би не було боляче дивитися на старців, поки одні жебракують – інші продають соління та зелень, хтось грає на інструментах, а хтось читає. Кожен збагачується як може».

І поки актор розраховувався на касі, бабуля заснула.

Фото: Facebook.

«Столичний регіон» раніше розповідав про те, що Григорій Чапкіс розповів всю правду про суддівство на проєкті «Танці з зірками» в Києві.

Культурні новини Києва. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *