Кличко записав відеоролик про свою роботу (ВІДЕО). Новини Києва

Мер Києва Віталій Кличко відзвітував про підсумки роботи за 2019 рік у відеоролику.

Відеозвіт під назвою «Ми змінюємо наше місто разом» був оприлюднений 3 грудня об 11.00  на сторінці міського голови у соціальній мережі. Згідно зі звітом, доходи столиці за рік зросли на 8,5 млрд гривень.

Якщо порівнювати з 2018, то у поточному році також збільшились видатки бюджету Києва у галузі освіти (з 15,1 до 18,6 млрд грн) та охорони здоров’я (на 0,5 млрд гривень). Водночас, видатки на соцзахист та соцзабезпечення скоротились у порівнянні з 2018 на 500 млн грн.

За словами Кличка, на 60%, у порівнянні з 2018, знизився рівень злочинності завдяки встановленню 7600 камер відеоспостереження.

Також до плюсів своєї діяльності Кличко відносить впровадження картки Kyiv Smart City.

Окремо мер столиці відзначив 8 нових шкіл та 27 нових дитячих садочків та проєкт «Гроші ходять за дитиною».

У галузі медицини Кличко пригадав 50 відремонтованих відділень та закуплене технологічне обладнання на 700 млн гривень, зокрема, для пологових будинків.
Не забув мер Києва і про соціальний захист. Зокрема, за «Картою киянина» було продано 1,3 тис тонн хліба зі знижкою від 20 до 70%.

Щодо ЖКГ Віталій Кличко відзвітував про 130 км мереж, які оновлять до кінця поточного року та 2,5 тисячі контейнерів для роздільного збору сміття. Окремо він розповів про мости, шляхопроводи, проїзди, прибудинкові території та дороги, оновлені за 4 роки.

“Традиційно наприкінці року ми підбиваємо підсумки. 2019-ий був непростим як для країни, так і для столиці. Але, Київ продовжив перетворення і зміни. Наше місто розвивається, стає гарнішим і комфортнішим”, – відзначив мер.

Повну версію річного відеозвіту Віталія Кличка можна подивитись тут:

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що Кличко виграє у президента боротьбу за Київ.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *