КМДА сплатить мільйон гривень за рейтинг. Новини Києва

КМДА заплатить більше 1 млн гривень міжнародному агентству Fitch Ratings Ltd за підтримку кредитного рейтингу Києва у 2019 році.

Такі послуги агентство надає Києву вже третій рік поспіль, однак раніше вони обходилися значно дешевше. Як стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 29 листопада 2019 року Департамент фінансів КМДА уклав договір з міжнародним агентством Fitch Ratings Ltd на підтримку в 2019 році кредитного рейтингу Києва за шкалою та методологією агентства. Вартість угоди склала 1,06 млн гривень.

В угоді прописано, що до кінця 2019 року підрядник повинен буде надавати послуги із супроводу замовника в рейтингу Fitch. Закупівлю провели без торгів, згідно з переговорною процедурою. Замовник обґрунтував її статтею 35 Закону «Про державні закупівлі»: потреба здійснити додаткову закупівлю у того самого постачальника з метою уніфікації, стандартизації або забезпечення сумісності з наявними товарами, технологіями, роботами або послугами.

Департамент фінансів КМДА замовляв у Fitch Ratings Ltd аналогічні послуги у 2017 та 2018 році, однак тоді бюджету вони обходилися дешевше: у 2018 році вартість таких послуг становила 782,6 тис. гривень, а у 2017 році – 780 тис. гривень.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про бюро безоплатної правової допомоги, що запрацювало у столиці нещодавно.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *