Метро у Києві відкриють не для всіх (ВІДЕО). Новини Києва

Київрада розробляє план запуску метро у Києві з певними обмеженнями на час дії карантину через епідемію нового коронавірусу.

Про це сьогодні, 18 березня, на своїй сторінці у соціальній мережі заявив секретар Київради Володимир Прокопів. За думкою чиновників, метро має перевозити не всіх охочих, а виключно працівників важливих підприємств. До такого висновку депутати Київради прийшли після першого дня закриття метрополітену у Києві, через що у столиці зранку утворився транспортний колапс.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Секретар Київради відзначив, що закрите метро створює багато проблем для киян.

“Депутатський корпус зараз розробляє спецзаходи, які повинні бути введені для того, щоб метро в обмеженому режимі, але все-таки запрацювало. Для цього потрібно буде просити Кабмін внести зміни до постанови”, – заявив Прокопів.

Про метрополітен

Кияни! Ми чуємо ваші скарги щодо закриття метро. Непрацюючий метрополітен – величезна проблема для міста. Але київська влада змушена виконувати постанову Кабінету міністрів. Особисто я проти того, щоб метрополітен був повністю закритим. Зараз разом із колегами ми напрацьовуємо план спецзаходів, щоб метро все-таки запрацювало, але з деякими обмеженнями. Метрополітен повинен обслуговувати людей, які працюють на стратегічних підприємствах, що забезпечують життєдіяльність міста. У столиці існує ще одна проблема. Близько половини медбратів та медсестер київських лікарень доїжджають на роботу із сусідніх областей. Ці люди критично необхідні нам на своїх робочих місцях. Через це ми також розробляємо програму для Київпастрансу, аби місто змогло забезпечити підвіз цих людей на роботу і з роботи.#Прокопів #київрада #менджерстолиці #карантин #метро #київ

Опубліковано Володимир Прокопів Середа, 18 березня 2020 р.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що Кошкіна розкритикувала КМДА через карантин у Києві.

 Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *