У Києві поліція контролюватиме дотримання карантину (ФОТО, ВІДЕО). Новини Києва

Спеціальні мобільні групи у Києві та Київській області контролюватимуть дотримання карантинних заходів з протидії поширення нового коронавірусу під час пасажирських перевезень.

Про це сьогодні, 18 березня, заявив очільник Нацполіції України Олександр Клименко. Йдеться про заборону одночасно перевозити у салоні понад 10 пасажирів. Це обмеження стосується і залізничного транспорту.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Такі обмеження триватимуть до кінця оголошеного у Києві карантину, тобто до 3 квітня. Керівників транспортних підприємств і підприємців, які займаються пасажирськими перевезеннями, закликали із розумінням поставитися до тимчасових заборон.

«При цьому наголошую: наше основне завдання – роз’яснити людям необхідність чіткого дотримання запроваджених алгоритмів. Ми працюватимемо не для того, щоби покарати, а для того – щоби попередити. Однак у випадку виявлення порушень діятимемо, як того вимагає закон. Нині усі повинні бути надвідповідальними, адже недооцінювати загрозу – означає свідомо створювати умови для надшвидкого розповсюдження небезпечної інфекції. Я звертаюся до всіх громадян і до кожного окремо із проханням не нехтувати цими заборонами, ціна їх порушень може бути надто високою, адже на кону – здоров’я і життя», – зазначив Глава Нацполіції.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що Кошкіна розкритикувала КМДА через карантин у Києві.

 Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *