На Банковій всю ніч проходитиме акція. Новини Києва

Велика кількість людей під Офісом президента почала збиратися за дві години до запланованого початку акції. Вже о 17:00 на Банковій у столиці можна було побачити натовп.

Активісти мали намір встановити намети, а правоохоронці були заздалегідь попереджені про ці плани. Невдовзі після того, як люди зібралися та почали монтувати сцену, до них не пропустили фуру з табличкою «Телебачення України», всередині якої знаходився каркас для намету.

Але намети все ж таки встановили – їх внесли на Банкову на руках. Також активісти забезпечили себе генераторами та бочками. Наразі біля Офісу президента вже є кілька тисяч осіб. Головна їх мета у тому, аби показати українській владі: капітуляція в рамках Норманського саміту неприпустима для громадян України.

Станом на зараз людей більшає. Очевидці говорять про провокаторів, що підтверджує відео:

Киев. Под Офисом Президента начались провокации. Заводилы разгоняют лозунги по поводу отставки Богдана. Известно, что полиция заблокировала машины, которые везли палатки под ОП. Нацгвардия окружила Офис Президента. Протестующие пытаются пронести бочки для костра, дрова уже пронесли.©️Инсайдер

Опубліковано dtp.kiev.ua Неділя, 8 грудня 2019 р.

Раніше «Столичний регіон» писав про акцію «Червоні лінії» для Зеленського. На Майдані зібралися біля 15 тисяч українців.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *