На Київщини визначили кращі проєкти розвитку – хто отримає грант? Новини Київщини

У Київській області 18 грудня презентували кращі проєкти розвитку, які подадуть на європейські та вітчизняні грантові програми.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація на своєму сайті. Критерії оцінки проєктів-переможців: фінансова стабільність, вплив на громаду, співфінансування, створення робочих місць, інноваційність, співпраця з бізнесом та громадянським суспільством, доступність даних та ресурсу, політична сталість, гендерний аспект та cost-benefit analysis (аналіз вигод та витрат). Загалом було презентовано 8 проєктів зі сфер екології, освіти, культури, туризму, соціального захисту населення, IT. Їхня мета – покращити якість життя громад Київщини.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

За результатами оцінювання незалежного журі 1 місце здобув проєкт «Туристичне Полісся» (Альбіна Шевчук, Іванківський район); 2 місце – проєкт «Створення економ музею імені Ганни Собачко-Шостак (Надія Слухай, Баришівська ОТГ); 3 місце — проєкт «Реконструкція осушувальної системи річки Стугна» (Дар’я Жаврида, Обухівська РДА). Зараз триває збір проєктів для розробки Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що в Українці обрали кращі молодіжні проєкти.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *