На Троєщині добудують довгобуд Войцеховського. Новини Києва

Київська міська рада підтримала твердження детального плану території району в межах вулиць Оноре де Бальзака, Градинської та Радунської у Деснянському районі столиці.

Нагальність такого рішення пов’язана з необхідністю завершити будівництво і ввести в експлуатацію житловий комплекс «Перспектива» на вулиці Драйзера, 40, побудований на кошти інвесторів, які постраждали від дій несумлінного забудовника Войцеховського.

«Інвестори ЖК «Перспектива» отримали позитивний сигнал від Київради, хоча це тільки початок тернистого шляху жителів, яких обдурив Войцеховський», – прокоментував депутат Київради, заступник голови КМДА В’ячеслав Непоп.

Детальний план території передбачає оптимальний варіант добудови ЖК «Перспектива» з одночасним збільшенням потужності соціальних установ, транспортної інфраструктури, розширенням території благоустрою.

«Ухвалення детального плану території в межах вулиць Оноре де Бальзака, Градинської і Радунської виключає будь-яку комерційну і некомерційну забудову в цьому мікрорайоні, крім добудови житлового комплексу «Перспектива». У нас з’являється можливість облаштувати в цьому мікрорайоні три сквери, побудувати новий сучасний дитячий садок на 255 місць і реконструювати школу № 321», – сказав він.

В’ячеслав Непоп зазначив, що комісія з вирішення проблемних питань по об’єктах незавершеного будівництва продовжує свою роботу з інвесторами так званих «будинків Войцеховського» та інших об’єктів недобросовісних забудовників. Всього в роботі комісії більше 50 об’єктів.

Раніше «Столичний регіон» писав про скандальну забудову в Ірпені. Виявилося, що замість обіцяного людям пологового будинку там зростає звичайний ЖК.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *