Наявність посередників у тендерах Міноборони завжди підвищує вартість продукції та маніпулює умовами постачання – компанія-виробник рибних консервів

Наявність посередників у тендерах Міноборони завжди підвищує вартість продукції та маніпулює умовами постачання – компанія-виробник рибних консервів

У компанії-виробника рибних консервів вказують, що наявність посередників у тендерах Міноборони завжди підвищує вартість продукції та маніпулює умовами постачання

Наявність посередників завжди підвищує вартість продукції та маніпулює умовами постачання. Їхня відсутність та чесна конкуренція завжди призводять до оптимізації витрат та зниження закупівельних цін. Так у компанії “Інтеррибфлот”, яка займається виробництвом рибних консервів, в ексклюзивному коментарі УНН висловили своє бачення ініціативи нової команди Міноборони України виключити посередників з тендерів на харчування.

У компанії відзначили, що лише нова команда Міноборони звернула увагу на цей важливий аспект. Це треба було зробити раніше.

“Відверто, ми здивовані, що подібна ініціатива виникла лише зараз, на понад 650 день повномасштабного вторгнення рф до Украйни. Наявність посередників, на жаль, завжди підвищує вартість продукції та маніпулює умовами постачання. Ми маємо досвід участі в державних тендерах і виконання умов в повному обсязі, тому готові до впровадження нової системи”, – повідомили в компанії у відповіді на запит УНН.

Фермери напряму готові постачати овочі та фрукти до української армії. Треба уточнити деталі по логістиці – УПОА15 грудень 2023, 10:09 • 246710 переглядiв

Додали, що Міноборони саме визначає асортимент необхідної продукції. Але, у будь-якому випадку, чемна конкуренція між виробниками сприятиме зниженню закупівельних цін.

“Вимоги до якості продукції, як правило, чітко визначені в тендерних вимогах до предмету закупівлі, і відповідальність несе виробник. Окрім того, є акредитовані лабораторії Міноборони, які на будь-якому етапі постачання можуть самостійно перевірити якість на відповідність.

Відсутність посередників та чесна конкуренція завжди призводить до оптимізації витрат та зниження закупівельних цін. Розширення асортименту залежить від потреб Міноборони, та закони ринку ніхто не відміняв – попит породжує пропозицію”, – зазначили в компанії.

Нагадаємо

На думку експерта, у Міноборони є політична воля навести лад у закупівлях харчування для армії, а в Арсена Жумаділова є досвід.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *