Настя Каменських провела тренування. Новини Києва

Настя Каменських за останні роки довела, що можна схуднути на зробити фігуру красивою. Наразі вона вирішила допомогти своїм шанувальникам, які через карантин не можуть ходити на тренування у столиці.

На своїй сторінці в соціальній мережі Настя Каменських нагадала всім, що на час карантину були закриті всі спортивні зали.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

У той же час, поки українці сидять вдома, часто їх розвагою стає доставка їжі. Це прекрасно, проте, вважає Настя, організму потрібно витрачати калорії. Артистка запросила всіх бажаючих на онлайн-тренування.

Прямий ефір відбувся о 9 ранку. Цей час є найбільш підходящим для спортивних навантажень. У прямому ефірі Каменських не тільки розповідала про ефективні вправи, а й показувала все на своєму прикладі.

Під кінець тренування Настя подякувала своїм шанувальникам за такий спільний спорт. За її словами, вона відчуває на собі, що позаймались вони прекрасно. Так що тепер всі фанати артистки знають, завдяки яким зусиллям вона володіє такою фігурою. До того ж, мотивація була отримана точно.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про переліт Тіни Кароль до Великобританії. Співачка полетіла до сина.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *