Нова петиція щодо виходу зі станції метро “Дарниця”. Новини Києва

У мерію столиці звернулися з ініціативою. Активні кияни пропонують побудувати 4-й вихід зі станції метро «Дарниця» у бік парку. Відповідна петиція вже зареєстрована на сайті Київської міської ради.

Зокрема у петиції йдеться про те, що виходи з цієї станції метро перевантажені, адже при проектуванні не було розрахунку на таку кількість пасажирів щоденно. Окрім того, справа ще в тому, що парк «Перемога», який реконструювали минулого року, користується неабияким попитом киян та гостей міста.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Саме тому у петиції наголошується, що 4-й вихід з платформи метро в бік парку є вкрай необхідним, адже він дозволить суттєво розвантажити інші три напрямки, зменшити дискомфорт у натовпі та покращити криміногенну ситуацію. Відомо, що саме у натовпі полюбляють орудувати люди ромського походження, аби викрадати у пасажирів метро телефони, гаманці тощо.

Нагадаємо, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона повинна набрати 10 000 голосів за 90 днів. Підписати петицію, якщо ви підтримуєте її, можна за посиланням.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *