Олена Зеленська записала відео жестовою мовою. Новини України

У Києві дружина Президента України звернулася до спортсменів-дефлімпійців жестовою мовою. Відеозвернення оприлюднено на сторінці Офісу Президента в Facebook.

Олена Зеленська пожалкувала, що не змогла особисто провести наших спортсменів, які відправилися в Італію на зимові Дефлімпійські ігри.

«Компенсую свою відсутність відеозверненням. Мені дуже подобається, як мовою жестів буде слово «ПЕРЕМОГА». Цей рух рукою демонструє силу, зібраність, націленість на результат. Саме цього бажаю нашій збірній! Нехай усі омріяні вами вершини будуть підкорені! А ми вболіваємо й чекаємо на вас удома», – побажала вона українським спортсменам.

Звернення Олени Зеленської до українських дефлімпійців.

До початку зимових Дефлімпійських ігор, які цього року відбудуться 12-21 грудня в Італії, дружина Президента України Олена Зеленська записала відеозвернення мовою жестів із побажанням перемог представникам національної дефлімпійської збірної.Детальніше: http://bit.ly/2PGmK7V

Опубліковано Офіс Президента України Четвер, 12 грудня 2019 р.

Цього року в Італії змагатимуться 34 українця – 15 жінок і 19 чоловіків. Це найчисленніша збірна за всю історію участі України у зимових Дефлімпіадах.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що дружина Зеленського виступає за гендерну рівність в Україні.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *