У Києві нардепа Дубінського звинуватили в корупції. Новини Києва

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) почало розслідування проти народних депутатів від «Слуги народу» Андрія Холодова, Олександра Дубінського та Олександра Юрченка. Про це написав нардеп Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

Гончаренко пояснив, що саме він подав заяву в НАБУ на нардепів з фракції «Слуга народу» через лобіювання ними в особистих інтересах поправки, яка завдала шкоди як державному, так і місцевому бюджетам.

Він наголосив, що близько двох місяців тому «Верховна Рада прийняла поправку, після якої тютюнова галузь в Україні різко скоротила виробництво, бюджет недоотримав мільярдні надходження». 

«Все це було зроблено для того, щоб збільшити доходи деяких Слуг. Я своїм проєктом постанови призупинив підписання цього закону спікером, тому він так і не вступив в силу. Але все одно бюджет втратив сотні мільйонів гривень, а в Україні погіршився інвестклімат. Сподіваюся, НАБУ проведе чесне розслідування, і винні у втраті Україною бюджетних коштів будуть покарані за всією суворістю закону», – написав нардеп.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *